C A N G E H G A R #7

http://ceritalucucangehgar.blogspot.com/


 #
Budak awewe anyar kawin, nanya ka indungna.
Budak : ma, ari bobogaan lalaki aya sabarahahiji?
Indungna : nya hiji atuh!
Budak : naha ning kawas anu loba, karasana teh meni lep deui lep deui.
Indungna : ???


#
guru : dul,dupi bpa adul teh
damelna kna naon...?
Adul : kaleresan, ngajar bu
guruuu...! Guru : kutan teh adul teh ptrana
guru,? D mana kt ngajarna teh..?
Adul (bari ngrsa bangga): di bumi
buuu...ngajaredog ue tara ka
ma2na...
Guru : dasar bdak nurus tunjung...!

C A N G E H G A R #6

http://ceritalucucangehgar.blogspot.com/


 #
Guru : bulan maret aya sabaraha poe dul?
Adul : tujuh bu! Senen, salasa, rebo, kemis, jumaah, sabtu, minggu.
Guru : salah dul, maret mah aya 31 poe.
Adul : memangna aya poe naon deui bu nu can kasebut ku uing?
Guru : ???



#
Udin : mudah-mudahan maneh geus gede bisa jadi budak soleh dul. (Ngusapan buuk anakna)
Adul : memangna bapa geus teu nya'ah ka uing? Can tangtu mang soleh daekeun jadi bapa uing. (Ceurik)
Udin : ???